Salata de spanac cu ofilita Bacon si ceapa rosie
Am mâncat o salată de spanac simplu aproape în fiecare seară pentru a începe cina, de obicei, acoperit cu felii de mere, nuci, si un magazin de-a cumpărat vinaigrette. E destul de gustoase, dar am început obiceiul mai mult pentru a se asigura că am primit portii mele de zi cu zi de fructe și legume decât ca o modalitate de a stârni papilele mele gustative. Salata de spanac următor, cu toate acestea, este o cu totul altă poveste. E delicioasă sângeros - manca este un privilegiu, mai degrabă decât o obligație. Desigur, de fiecare dată când adăugați un întreg pachet de bacon într-o salata te pierd orice drept de a numi sănătos, dar este cu siguranta merita a face cu toate acestea. Se pare un pansament facut din slănină este o idee destul de bună.
Reteta de Carte de bucate Americii Familie test Bucătărie
10 uncii spanac (plat frunze)
10 uncii bacon (10 felii), tocat fin
2 linguri extra-virgin ulei de măsline
1 ceapa rosie, tocata
2 catei de usturoi, tocati
1 linguriță de zahăr
1/2 linguriță de sare
1/2 linguriță de piper
6 linguri de otet de cidru de mere
3 oua fierte tari, decojite și cantonat
Plasați spanacul într-un castron mare. Prăjește slănină într-o tigaie mare la foc mediu, până când clare, aproximativ 5 minute. Transferul bacon într-o placă de prosoape de hârtie căptușite și se toarnă pe toate dar 4 linguri de grăsime. Vă recomandăm de economisire de grăsime în plus în frigider pentru o altă utilizare - de exemplu, se face paine pentru unele naibii de bun-. Adăugați ulei de măsline la slănină în tigaie și a reveni la foc mediu. Adăugați ceapa, usturoi, zahar, sare, si piper si gatiti până când ceapa este moale, aproximativ 3 minute. Oprit de căldură, se amestecă în oțet, apoi se toarna imediat peste spanac si amestecati sa se ofileasca. Este important să se efectueze acest pas rapid, în timp ce pansamentul este încă fierbinte, pentru a atinge textura optimă a spanac. Porțiunea salata pe farfurii individuale si garnisiti cu bacon și ouă fierte tari.