ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

escalopine milaneze de carne de porc

 

escalopine milaneze de carne de porc

 

 

 

 

 

Ingrediente escalopine milaneze de carne de porc

  • 1 kg carne de porc fara os (pulpa)
  • 50 g faina
  • 5 oua
  • 150 g cascaval
  • 150 g pesmet
  • 50 g sare
  • 200 ml ulei
  • 300 g spaghete
  • 100 g sunca proaspata
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 200g sos tomat
  • 100 ml suc de lamaie

 

 

 

Reteta de escalopine milaneze de carne de porc

Carnea tăiată, două felii de persoană, se presară cu sare, se bate potrivit, se ţrece prin făină, ou bătut cu sare şi caşcaval ras, apoi prin pesmet şî se prăjeşte imediat. Spaghetele fierte se amestecă cu şuncă şi ciupercile tăiate julien, trase în unt, se sotează împreună, se dă un uşor fiert şi cu sosul tomat împreună. Se potriveşte gustul cu sare. Escalopinele se servesc imediat dupa preparare, în momentul servirii se pun felii de lămîie peste escalopine şi caşcaval ras peste spaghete.
aparate foto digitale