Spanac cu șuncă și ceapă
Timp total: 15 min
Una dintre căile mele preferate pentru a manca spanac proaspat: aruncat cu slănină și ceapă și un strop de oțet. Fiți atenți să nu pentru a găti spanacul prea mult timp, ea merge mai repede de la doar ofilirea pe deplin fierte și moale. Doriți să-l arate în continuare ca frunzele de spanac!
spanac cu șuncă Ingrediente:
1 legătură salata de spanac proaspat, 170gr, 6 oz
1/2 ceapa, 50gr, 1.7 oz
2 felii de bacon, greutate 50gr, 1.7 oz nefierte
1 lingurita de otet de cidru de mere, 5.5gr, .19 oz
Instrucțiuni:
Se spală și se stem spanac, dacă este necesar. Scurgeti într-o strecurătoare. Dacă nu simțiți că aveți nevoie să-l spele - fă-o oricum. Ne dorim un pic de apă pe frunze - tot ceea ce rămâne după golire bine - și se agită le în jurul valorii de un pic, de asemenea.
Se taie ceapa.
Gatiti sunca în tigaie medie la foc mediu pana se rumeneste, scoateți și se năruie.
Adauga ceapa si caleste pana cand se inmoaie si incep sa maro, 7 - 10 minute.
Adauga spanac și se amestecă prăji timp de 1 - 2 minute, doar până la spanac incepe sa se ofileasca.
Adauga sunca maruntita, se presara cu oțet și se servește.