ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Slow fierte cangur de curry (med / cald)


 


Slow fierte cangur de curry (med / cald) 

 

Lent aragaz reteta

Lent fierte cangur de curry (med / cald)


Servește 4
Prep.: 20 minute în
Bucătar: 5-6 ore


800g cangur friptură, cuburi
1/4 ceasca faina
4 linguri de ulei de măsline
1 ceapa mare maro, cuburi
2 catei de usturoi, zdrobit
Buton 4cm de ghimbir, decojite, tocat
2 ardei iute, rosii mici fin feliate (mai mult, dacă vă place fierbinte!)
4 linguri pasta de curry Madras (am folosit Pataks din supermarket)
300ml lapte de nucă de cocos cu aroma evaporat (poate adăuga un pic mai mult mai târziu, în cazul în care sa prea gros)
1 linguriță de sare redus de carne de vită de stoc pulbere
3/4 ceasca de apa
1 baton de scortisoara
1 frunza de dafin uscate
5 cartofi de chat pentru copii, înjumătățite
orez, grasime redus iaurt, pâine naan, corriander proaspat tocat, pentru a servi


Metodă

1. Făină și locul cangur în completare snap-blocare sac. Se condimentează cu sare și piper. Se agită pentru a acoperi. Se încălzește uleiul într-o jumătate pan la med-mare de căldură. Gatiti cangur în loturi, timp de 2-3 minute sau până când doar prajite (aveți grijă să nu peste bucătar, Roo ar trebui să fie foarte moale si elastic). Transfer la aragaz.
2. Adauga restul de ulei pentru a panorama și gatiti ceapa, usturoi si ghimbir, amestecand timp de 4 minute sau până se înmoaie. Adauga pasta de curry și ardei iute. Gatiti, amestecand timp de 1 minut sau până când parfumat. Adauga nucă de cocos cu aroma de lapte, praf și apă de stoc. Se aduce la fierbere. Transfer la aragaz. Adauga scortisoara si frunza de dafin. Se amestecă pentru a combina.
3. Bucătar, acoperită pe LOW pentru 5-6 ore sau până când cangur este frageda. Se decoreaza cu corriander proaspăt și ardei iute feliat proaspătă (dacă vă place fierbinte) si se serveste cu orez, iaurt și pâine naan.