Ceai afumat File de cangur cu legume rădăcinoase și prăjite glazură de zmeură
Sigur de a impresiona
Servește 2 persoane
2 x 250 g file de cangur
Ceai aromat 50g Gourmet
Legume prăjite Root
1 morcov
1 ceapa
1 țelină
2 pastarnac
1 cartof mare
1 cartofi dulci
1 Bec usturoi
Ierburi proaspete Grădină
Ulei de măsline
Sare și piper
Zmeură Glaze
1 coșuleț pentru fructe proaspete Zmeură
2 cuburi supa de vita
50ml vin roșu
2 linguri de zahăr
Metodă
· Postați o tigaie grele bazate cu un raft care se potriveste in interiorul ceaiul loc în partea de jos și de suportul loc pe partea de sus, apoi așezați cangur, pe raft și se acoperă bine cu folie și fumează ușor de carne până când fierte.
· Chop Între timp, legume rădăcină stil rustic și se pun într-o tava cu o multime de usturoi de măsline felie de ulei în jumătate și se amestecă prin, precum și ierburi.
· Legume friptură pentru 30 min pe 250 de grade.
· Într-o Zmeură mici loc cratițe, cuburi de stocuri, vin rosu si de zahăr și de a reduce în jos până când obțineți un sezon u sirop la gust, dacă este necesar.
· Așezați legume rădăcinoase pe placa de primul, apoi felie de carne și locul de-a lungul legume, sos de burniță în jurul valorii de placa si garnisiti cu ierburi proaspete.
· Bucurați-vă cu un pahar de vin roșu-ați utilizat în sos pentru a se potrivi palatului pentru un contrast mai bun gust.
Reteta de școlarizare Grant