Madras curry cangur carne tocata
Rapid si simplu carne tocată reteta pentru întreaga familie
1 kg carne tocată cangur
1/3 borcan Madras curry paste
1 ceapa mare, tocata
1 ½ cesti de pui sau de vită de stoc
2 cesti mazare congelata
400g conserve de roșii (opțional)
Proaspete rosu ardei iute, tocat marunt (sau fulgi de ardei iute)
Intr-o tigaie de căldură grea bază o cantitate mică de ulei. Ceapa se prăjește până la translucid. Adauga pasta de curry și se prăjește până aromatice. Adauga cangur tocată, se amestecă bine și se fierbe până când se rumeneste, amestecand pentru a sparge orice bulgări. Adauga stoc (suficient pentru a acoperi mărunți), conserve de roșii și se amestecă bine. În această etapă se poate adăuga ardei iute condiment pentru suplimentar, se aduce la fierbere doar, continuați să amestecați pentru a evita arderea jos a tigaie, apoi se reduce focul la fierbe. Atunci când lichidul se reduce la jumatate, se amestecă mazăre congelată și va continua să se fierbe pana se ingroasa.
Se decoreaza cu coriandru si se serveste cu orez.
Sugestie:
Acest curry tocată este fantastic ca o plăcintă de umplere, folosind foi de aluat scurte.