Coriandru și ardei iute Kangaroo
Extra ușor și rapid,
Ingrediente
- 600g Kangaroo loin Fileuri
- 1 lingurita de ghimbir proaspat (ras)
- 2 linguri de ulei de măsline
- 2 linguri de sos de chilli dulce
- 1 cană de coriandru tocate frunze (jumatate pentru sos, garnitura jumătate)
- 1/2 lingurita piper negru cracată
- 2 buchete bok choy (curățate și separat)
- 1 mic Red Chilli
- 1 ceapa rosie (feliate)
- Strângeți de var
- 1 cățel de usturoi (tocat sau slab integrat)
- 2 linguri de sos Oyster
Slice fileuri Kangaroo diagonală pentru a benzi. Faceti o marinata cu jumătate de coriandru și sos chilli dulce. Pune carnea la marinat Kangaroo si se pune deoparte timp de 15-30 de minute.
Se încălzește până la wok fierbinte. Adăugați ulei, ceapa, usturoi, ghimbir si ardei iute tocat roșu și se prăjește timp de 1 minut. Apoi se adaugă fâșiile de carne de cangur, se prăjește timp de 1 minut sau până când se rumeneste. În sfârșit, adăugați bok choy, sos de stridii și o stoarce de suc de lămâie, se amestecă prăji până la încălzire. Adauga piper negru, dupa gust.
Se presara cu coriandru proaspăt și se amestecă prin - se serveste cu orez.