ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Kangaroo Wellington


Executive Chef Ian Curley parts o poftă de mâncare încântătoare australian pe o farfurie de carne de vită tradițional.


Kangaroo WellingtonKangaroo Wellington 

 

 

Adăugarea crep pentru acest fel de mâncare este un mic truc pentru a opri cheffy patiserie devine ud și / sau file de a deveni uscat. Este posibil să-l facă, fără stratul de crep, dar aceasta nu a adăuga un element de restaurant de calitate. Ian Curley este Executive Chef la nivel european.


 

Ingrediente

  • Porții 3-4
  • Pentru crep:
  • 3 eșalotă, tocata marunt
  • 250g făină
  • 1g de sare
  • 4 ouă
  • 2 linguri de unt topit
  • 600ml lapte
  • Pentru duxelle
  • 2 mari sfeclă roșie
  • 2 frunze de dafin
  • Se presara de zahăr cu un strop de apă
  • 2 boabe de piper si un strop de otet de vin rosu (acest combinat cu zahăr și apă face ceea ce ai putea numi un lichid braconajului)
  • 1 cățel de usturoi, tocat marunt
  • 2 crengute de cimbru, luat
  • Un pic de ulei de masline
  • Sare și piper
  • Pentru Wellington
  • 1 file de cangur
  • 2 felii de prosciutto
  • Mustar Dijon
  • 2 linguri cu vârf duxelle roșie (ca mai sus)
  • 1 crep (ca mai sus)
  • 1 bandă de puf de patiserie (suficient pentru a încheia întregul fileul)
  • 1 galbenus de ou bătut cu un vârf de cuțit de sare
  • Pentru sos
  • 5 Padron ardei
  • 5 eșalotă, cuburi
  • Jus mânzat (Asigurați propriul sau magazin de cumparat este ok, prea)

Metodă

Crep: Bateti făină, lapte, sare și ouă într-un mixer. Atunci când neted, adăugați untul topit, și apoi trece printr-o sită fină. Odihneste-se amestecă timp de 4 ore. Gatiti cât subțire posibil, cu un pic de unt.
Duxelle: Într-o oală, se referă la sfecle în apă și se adaugă frunze de dafin, zahăr, apă, piper și oțet de vin roșu. Gatiti la foc moderat pana cand se inmoaie (posibil să aveți nevoie pentru a completa apa). Când fierte, scurgerea apei și în timpul răcirii, ceapă eșalotă sudoripare, usturoi si cimbru intr-o oala separat, cu ulei de măsline. Peel sfecle și amestec la un piure într-un procesor de alimente (în cazul în piure de sfeclă roșie este inca uda, a pus într-o sită și atârnă peste o oală pentru a elibera un lichid).
Adaugă piure de sfeclă roșie la amestecă ceapa si gatiti pana se usuca. Adăugați sare și piper după gust. Se lasă să se răcească.
Wellington: Se încălzește o tigaie mare, pe bază de până la foarte fierbinte. Ungeti cu ulei și de sezon bine file. Sigilați fileul până când sunt bine colorate pe toate laturile și îndepărtează de la căldură și relaxare cât de repede poți (nu vrei carne să înceapă de gătit pe interior). În timp ce te calmezi file, stabili câte un crep pe o suprafață de lucru curată și de top cu doua felii de prosciutto, în centru, pat jos cele două linguri de duxelle. Paint fileul cangur peste tot cu mustar si apoi pune fileul în centrul duxelle și înfășurați parcela întregul de clar ca posibil.
Așezați benzile de foetaj jos și poziționați parcela 1 centimetru distanță de marginea de patiserie și rola a înveli. Sigiliu cu gălbenuș de ou (sunteți aiming pentru cusatura sigilat să fie sub strat de duxelle și să fie pe partea de sus pentru prezentarea). Periati partea de sus a Wellington cu galbenus de ou si se coc in cuptor la 180C timp de aproximativ 15 minute, până când rară la mediu rară. Odihnească timp de câteva minute înainte de sculptură în trei sau patru porții.
Sos:
Gatiti ceapa cu ardei Padron și jus chiar înainte de amestecare și strecurat. Acest lucru dă jus un mic indiciu de caldura, care sta foarte bine cu cangur.
Am placa de acest fel de mâncare cu dovleac prăjite și piure de sfeclă roșie și garnisiti cu nasturelul si menta.