Ingrediente
Chilli & Kangaroo Rosemary
Ca prezentat în secțiunea răsfățați-vă de publicitate.
500g fileuri de cangurCrengute proaspete de rozmarin
5 ardei iute proaspăt
150ml ulei de măsline
Metodă
- Marinati cangur cu rozmarin chili, și ulei de măsline și lasă peste noapte.
- Se încălzește o tigaie grea bazate pe mare, burniță un pic de ulei de măsline și se sigilează fileurile de cangur.
- Așezați fileurile pe o tavă și loc într-un cuptor încălzit de pre la 200C timp de zece menuete.
- Scoateți din cuptor și lăsați restul cangur pentru încă 5 minute
- Felie cangur si se serveste cu legume rădăcinoase prăjite. Prăjit cu rozmarin proaspat.
Gatit termen de 30 de minute în
Timp de preparare 10mins
Marinarea timp de până la 24 oră
Ușor
servește 4
Bucătari vânătăi Sfat ardei iute și rozmarin intr-un. Muritor și pistil de a extrage aroma Fuller să cangur