ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Cangur salata de macadamia


 


Cangur  salata de macadamia

 

 

Cangur și salată de macadamia Bucurați-vă de acest cangur la grătar și salată de macadamia cu sos de muștar miere.

 

 


Reteta: Valli Mica si Amanda Biffin, taste.com.au
Fotografie: Mark Roper
Timp de preparare:
15 minute (plus minim 1 oră răcire)
Timp de preparare: 4-6 minute

INGREDIENTE

* 2 uscate frunze de mirt lamaios (sau 1/2 lingurita de lamaie mirt condimente)
* 2 crengute de rozmarin, frunze culese
* 3 catei de usturoi
* 1 lingură de ulei de macadamia
* 2 linguri de australian Bush Condimente Carne Blend Red sau cimbru proaspat tocat
* 600g fileuri de cangur loin
* 2 cesti de spanac fiecare copil și frunze de rachete
* Ceapa 1/2 rosu, tăiat în felii subțiri
* 1 ardei gras rosu, tăiat în felii subțiri
* 1/2 cana (75g) jumatati prăjiți de macadamia
* Muștar miere pansament
* 2 lingurite de miere mustar
* 2 linguri otet de vin alb
1/3 ceasca (80ml) ulei de macadamia

METODA

* Folosind un mojar cu pistil, lira mirt de lamaie, frunze de rozmarin, căței de usturoi și ulei de macadamia într-o pastă.
* Se transferă într-un castron și se amestecă în amestec de condimente.
* Adăugați fileurile de cangur și să se întoarcă pentru a acoperi în amestecul de condimente.
* Acoperire cu folie de plastic și rece timp de cel puțin 1 oră, de preferat peste noapte.
* Căldură coace barbecu tigaie sau gratar la foc mare.
* Când este fierbinte, adăugați fileurile de cangur si gatiti timp de 2-3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare sau până când sunt fierte fileurile pe placul dumneavoastră.
* Se transferă într-o farfurie și de odihnă, acoperite cu folie de, timp de 5 minute.
* Pentru sos, se amesteca mustarul, otetul si uleiul într-un castron până la combinat.
* Combină spanac și rachete intr-un castron mare. Slice fileurile de 1 cm grosime și împrăștie peste frunze cu ceapa, ardei gras și nuci de Macadamia.
* Se stropeste cu sos si se serveste imediat.