Curry Kangaroo condimentate cu cimbru Conopidă de nucă de cocos
Contrastante aroma bogata de cangur este o parte a conopidă cu aroma de nuca de cocos si ghimpat cu var.
Ingrediente:
Aproximativ 4-6 porții
- 1 1/2 - 2 kg de spinare cangur (dacă este înghețată, decongelare zi înainte, în frigider și să stabilească 1/2 oră înainte de preparare)
- 3 linguri de ulei de măsline
- 1 lingurita de sare
- 2 lingurite pudra de curry
- 3 linguri ulei de măsline sau ulei de nucă de cocos
- 1 ceapa, tocata fin
- 3 catei de usturoi, tocat fin
- 1/2 cana nuca de cocos neindulcit, mărunțită (puteți rula fulgi de nucă de cocos în procesor de alimente pentru a rupe în bucăți)
- 1/2 cană lapte de cocos
- 1 șef de conopidă, rasă sau fin tocat
- Sucul de la o lamaie verde
- 4 cepe verzi, felii subtiri
- Sare de mare dupa gust
Se amestecă împreună 3 linguri de ulei de măsline, plus sare si pudra de curry. Frecați peste tot in afara din coapsele cangur.
Se încălzește o tigaie la foc mediu-mare de căldură. Adauga cangur spinare și se fierbe până când se rumeneste pe toate laturile, aproximativ 6 minute. Reduceti focul la mediu, se acoperă și se fierbe până când carnea este mediu rară (130-135 grade F). Cangur poate fi, de asemenea, terminat într-un cuptor încălzit în prealabil la 400 grade, sau săriți peste soba cu totul și grătar coapsele.
Să minute de odihnă din carne 5-10, apoi felie si se presara sare de mare pe partea de sus.
Pentru a face conopidă, calde 3 linguri de ulei la foc mediu-mare de căldură. Gatiti ceapa și usturoiul timp de 1-2 minute, apoi se adauga nucile de cocos fărâmate. Deplasare la gatiti până când de nucă de cocos este frumos rumenita.
Adăugați laptele de cocos si conopida și se amestecă bine. Reduceti focul la mediu, se acoperă cu un capac și bucătar pentru 7-10 minute, amestecand ocazional, pana cand conopida ajunge la textura dorita.
Adauga suc de lămâie și ceapă verde. Se amestecă bine, apoi adăugați sare de mare, dupa gust.