ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Ciulama de gugustiuc


Ciulama de gugustiuc
 
 
 
 
 

Ingrediente - Gugustiuci - 5 buc, ceapa 100 g, morcovi 100 g, telina 100 g, margarina 100 g, unt 50 g, faina 200 g, piper, sare




Mod de preparare
Gugustiucii se curata, li se rasucesc aripile in sus dupa gat, iar picioarele se introduc in taietura prin care s-au scos intestinele. Se pun la fiert in apa cu sare, in care s-a pus ceapa si zarzavatul pentru supa.
Indata ce a dat in fiert, se spumeaza cat este necesar. Dupa ce au fiert, se scot gugustiucii din supa si se strecoara supa. Din margarina, faina si supa se pregateste un sos, care se lasa sa fiarba 15 min. si se potriveste gustul cu piper si sare.
Gugustiucii se taie in doua, se acopera cu sos si se stropesc cu unt topit. Se mananca cu mamaliguta calda