ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Cangur Rigatoni


 Kangaroo Rigatoni Coaceți


Cangur Rigatoni Coaceți 

 

Aceasta este coace yummier chiar a doua zi!




Portii: 4
Timp de preparare: 36 minute

Ingrediente
500g paste uscate rigatoni
* 2 lingurite ulei de masline
1 ceapa rosie, tocata
2 catei de usturoi, zdrobit
600g carne tocată slabă cangur *
3 roșii, tocate
Ciuperci 250g, feliat
1 ardei gras rosu, tocat
700 g de rosii sos de paste borcan *
½ ceasca de mazare congelata gradina *
100g spanac copil
¾ ceasca redus de grăsimi * ras brânză gustoase
salata, pentru a servi

Pentru a face aceasta masa Tick utilizare chiar și sănătoase aprobat ingrediente.
* Produsele disponibile cu Tick. Amintiți-vă toate fructele și legumele proaspete califica automat pentru Tick.

Instrucțiuni
1. Incalziti cuptorul la 180 ° C/160 ° C fan-forțat. Gatiti pastele într-o oală de apă clocotită, după direcții de pachete de, pana cand se inmoaie. Scurgeti. Acoperire.

2. Între timp, încălzește uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare de căldură. Adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand, timp de 3 minute sau până când dedurizată. Adauga cangur tocată. Gatiti, amestecand cu o lingura de lemn, pentru a sparge carne tocată, timp de 8 minute sau până când se rumeneste.

3. Adauga rosiile, ciuperci și ardei gras. Gatiti, amestecand, timp de 3 minute sau până când ciupercile sunt moi. Adauga sos de spanac, mazăre și. Fierbeti timp de 2 minute sau până când se spanac ofilit.

4. Paste loc într-o mare vas termorezistent 8 cana de capacitate. Acoperiti cu carne tocată amestec. Se presara cu branza. Coaceți, neacoperit, timp de 20 minute sau până când brânza este de aur. Stea timp de 5 minute.
Se serveste cu salata.