Cangur Chilli Con Carne
Copiii vor iubi asta!
Portii: 4
Timp de preparare: 10 minute
Timp de preparare: 40 minute
Ingrediente
1 lingura ulei de masline *
1 ceapa, tocata fin
2 catei de usturoi, zdrobit
350g carne tocată slabă cangur *
2 linguri de chimen
1/2 ardei iute pulbere lingurite (dupa gust)
1 lingura coriandru
11/2 cupe (390g) pasta de tomate sos *
3 x 400g cutii de roșii * Fasole rinichi, drenate, clătit
2 lingurita oregano uscat
1/3 ceasca crengute de coriandru, pentru ornat
* Aburit orez, pentru a servi
Faceți acest sanatoasa masa prin utilizarea ingredientelor Tick aprobate.
* Produsele disponibile cu Tick. Amintiți-vă toate fructele și legumele proaspete califica automat pentru Tick.
Instrucțiuni
1. Se încălzește uleiul într-un vas mare, pe bază de caserola pe mare mediu. Gatiti ceapa timp de 5 minute, amestecand pana dedurizată. Adauga cangur si gatiti pentru inca 3 minute, de rupere în sus carne tocată, cu o lingura de lemn, pentru a evita orice bulgări mari.
2. Se amestecă prin usturoi și mirodenii si gatiti pentru un alt min 1, până la parfumat. Se amestecă restul de ingrediente si 1 cana de apa.
3. Se aduce la fierbere. Reduceti focul și fierbeti, acoperit, timp de 30 de minute.
4. Se serveste cu orez fiert si garnisiti cu coriandru
Sfat: Faceți suplimentar de acest versatil Con Carne reteta Ardei iute pentru a utiliza în plăcinte mini, nachos, sau ca o bază pentru un sos Bolognese.