ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Rulada suceveana cu branza de vaci


Rulada suceveana cu branza de vaci

 

 

 

Descriere Rulada suceveana cu branza de vaci

Rulada cu branza si stafide.

Ingrediente

Rulada suceveana cu branza de vaci
  • 300 g de faina;
  • 100 ml de lapte;
  • 4 oua;
  • 300 g de branza de vaci;
  • 150 g de zahar;
  • 100 g de unt;
  • 15 g de sare;
  • 1 lamaie.

Mod de Preparare Rulada suceveana cu branza de vaci

  • din faina, lapte, 25 g de unt si un praf de sare se face un aluat, care se bate cu sucitorul si se lasa 20 de minute acoperit de o oala calda;
  • se intinde apoi o foaie de aluat cu ajutorul sucitorului, cat mai subtire;
  • branza se trece prin sita si se amesteca bine cu oua, stafide, zahar si coaja rasa de lamaie;
  • foaia de aluat se stropeste cu unt, apoi peste ea se intinde uniform un strat din amestecul de branza;
  • se ruleaza sub forma de sul care se introduce intr-o tava tapetata cu unt si se da la cuptor 30 de minute;
  • se serveste calda, cu zahar pudra presarat deasupra