langosi cu cartofi a la cluj
Ingrediente
- Făină 1,600 kg
- Ulei 0,500 L
- Ouă 0,200 kg
- Drojdie 0,050 kg
- Cartofi 0,650 kg
- Sare 0,050 kg
Reteta de langosi cu cartofi a la cluj
Din făină, ouă, drojdie, sare şi apă se prepară coca. Separat se fierb cartofii în coajă, se curăţă, se trec prin maşina de tocat carne şi apoi se adaugă la cocă cu care se frămîntă bine şi se lasă coca să crească. Intr-un vas în ulei înfierbîntat se prăjesc fără a se rumeni pe ambele părţi bucăţi de cocă a 0,060 kg, care se întind cu mîna. Se servesc calzi. Se pot servi şi cu zahăr pudră pe deasupra.
Valori nutritive per bucata de 60g
Valori nutritive per bucata de 60g
- Protide 4,77
- Lipide 10,71
- Glucide 27,40