ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

escalop de ciuperci din carne de oaie


escalop de ciuperci din carne de oaie











Ingrediente escalop de ciuperci din carne de oaie

  • 1,5 kg carne de oaie fara os
  • 50 g sare
  • 75 g faina
  • 250 ml ulei
  • 50 g unt
  • 500 g paine alba
  • 600 g mere
  • 100 g masline
  • 100 ml vin alb
  • 25 ml conaic
  • 2 g piper
  • 2 g nucsoara







Reteta de escalop de ciuperci din carne de oaie

 Carnea se taie felii subţiri, două bucăţi pentru o porţie, care se bat cu ciocanul, se dă sare, se trec prin făină şi se prăjesc în grăsime încinsă. Se scot într-un vas. Uleiul în care s-a prăjit carnea se stinge cu vin şi supă, se adaugă ciupercile înăbuşite în unt, se potriveşte sosul cu sare şi piper şi se adaugă carnea; se mai dă un clocot şi se servesc. Garnitura adecvată este pilaful cu caşcaval ras sau piureul de cartofi. aparate foto digitale