Ingrediente:
250 g. branza mascarpone
250 g. iaurt de fructe
2 fructe (pere, piersici etc.)
120 g. ciocolata de menaj
100 ml. lapte
100 g. zahar
piscoturi
cum se pregateste
:Se amesteca branza mascarpone cu iaurtul, laptele si zaharul.
Se taie fructele bucati mici, se topeste ciocolata si se amesteca apoi ambele ingrediente cu crema de branza.
Se inmoaie biscuitii in suc stors din fructe si se aseaza un strat pe o farfurie. Se acopera cu crema apoi se aseaza din nou un strat de piscoturi. Din nou crema si tot asa pana la ultimul strat (care trebuie sa fie de crema de branza).
Se decoreaza prajitura cu pudra de cacao si bucati de fructe.
250 g. branza mascarpone
250 g. iaurt de fructe
2 fructe (pere, piersici etc.)
120 g. ciocolata de menaj
100 ml. lapte
100 g. zahar
piscoturi
cum se pregateste
:Se amesteca branza mascarpone cu iaurtul, laptele si zaharul.
Se taie fructele bucati mici, se topeste ciocolata si se amesteca apoi ambele ingrediente cu crema de branza.
Se inmoaie biscuitii in suc stors din fructe si se aseaza un strat pe o farfurie. Se acopera cu crema apoi se aseaza din nou un strat de piscoturi. Din nou crema si tot asa pana la ultimul strat (care trebuie sa fie de crema de branza).
Se decoreaza prajitura cu pudra de cacao si bucati de fructe.