Ingrediente:
350 g. faina
100 g. miere
100 g. unt la temperatura camerei
sucul de la o portocala
100 g. zahar
1 ou
cum se pregateste
coaja rasa de la o portocala
:
Se amesteca toate ingredientele cu mixerul pana se obtine un
aluat.
Se intinde apoi aluatul pe masa, dandu-i o inaltime de maxim 10 mm.
Se taie apoi forme din aluat si se aseaza intr-o tava pe hartie de copt.
Se dau biscuitii la cuptor aprox. 20 de minute.
350 g. faina
100 g. miere
100 g. unt la temperatura camerei
sucul de la o portocala
100 g. zahar
1 ou
cum se pregateste
coaja rasa de la o portocala
:
Se amesteca toate ingredientele cu mixerul pana se obtine un
aluat.
Se intinde apoi aluatul pe masa, dandu-i o inaltime de maxim 10 mm.
Se taie apoi forme din aluat si se aseaza intr-o tava pe hartie de copt.
Se dau biscuitii la cuptor aprox. 20 de minute.