ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

peste cu cartofi si ceapa




ingrediente

750 g. peste,
2 buc. ceapa,
800 gr. cartofi,
300 g. rosii,
1 lingura otet sau 1/2 lamaie,
4 linguri unt sau 6 linguri ulei






mod de preparare




- Ceapa curatata, spalata si taiata felii subtiri se prajeste usor cu unt. In aceeasi cratita se pun bucati de peste (crap sau palamida) pregatite din timp si sarate, se acopera cu felioare de rosii, se adauga 3-4 linguri de apa, peste rosii se presara sare si piper, iar in jurul bucatilor de peste se asaza rondele de cartofi prajiti.
Pe deasupra se toarna unt sau ulei, cratita se acopera cu capac si se da la cuptor pentru 20-30 minute. In acelasi fel se poate prepara calcanul, stiuca, tiparul, mreana.

 Afişează profilul


va doresc pofta buna