ID de editor
pub-1829796509104555
Cod de client
2100719415
este un blog generel,universal,retete culinare,horoscop zilnic,saptamanal,lunar,general,tv online,radio online,tutoriale si cate si mai cate,etc etc etc
Multumim pentru vizita acestui Blog , Va rugam sa reveniti si alta data. Va asteptam cu bratele deschise.
Mark măsline din gătește Café Outback un Bush Tucker-Kangaroo Pizza.
Ingrediente
Savura
375 g de staniu zdrobit Tomate
1 ceapa
1 Kutjera Pulbere
2 Linguri Desert Pasta de tomate
10 g stafide deșert
1 lingură Desert Saltbush
Sare
Piper
Baza de pizza
1 lingurita drojdie uscata ½
2 Desert Linguri ulei de măsline
½ ceasca de apa calda
1 ½ căni de făină simplă
Sare
Piper
Apă
Creștet
1 File Kangaroo
½ ardei gras roșu tăiat în felii subțiri
Rachetă
½ ceapa tăiată în felii subțiri Spaniolă
50 g branza de capra
Saltbush
Metodă
Savura
1 (Acest lucru se poate face cu o zi înainte).
2 ceapa și se prăjește pe Chop într-un ulei de măsline sumă mică, se adauga rosiile zdrobite, Kutjera praf, pasta de tomate, stafide tocate deșert, saltbush, sare și piper și se fierbe timp de inca 10 până la 15 minute.
3 Anularea în frigider.
Baza de pizza
1 Combină de drojdie, apă caldă și ulei de măsline într-un castron mic.
2 Combină de făină, sare și piper într-un castron mare si se adauga incet amestecul de drojdie si forma intr-un aluat moale (posibil să aveți nevoie să adăugați făină mai mult, dacă amestecul este prea umed).
3 Anularea într-un loc cald și lăsați creșterea aluatului.
4 După 10 minute se bat pe spate și retrase din circuitul agricol pentru încă 10 minute.
Creștet
1 Sear file cangur într-o cratiță fierbinte cu o cantitate mică de ulei de măsline, Browning exterior.
2 felie fin si se pune deoparte. Întoarceți aluatul pe suprafata de joc faina; framanta pana se omogenizeaza și rulare pe o tavă de pizza.
3 Spread gust pe aluat și apoi aranjați ingredientele topping, în cele din urmă se prăbușește pe brânză de capră și un grăunte de sare Bush.
4 Publicați într-un cuptor pre-incalzit 220 ° C timp de aproximativ 10 până la 15 minute.