Țigări de cangur cu sos de iaurt
Din Catering Oliv Negru, o afacere Aboriginal aduce cele mai bune de alimente gourmet indigene în Australia.
Face aproximativ 20
Ingrediente
1 lingură ulei de măsline
1 mic maro ceapa
2 lingurita de chimen
1 linguriță de coriandru
½ lingurita ienibahar
¼ lingurita de scortisoara
300g carne tocată cangur
Sucul de la 1 lamaie mare, plus coaja rasa de
2 linguri nuci de pin, prăjite
½ ceasca frunze proaspete de menta, tocate
10 coli filo de patiserie
Ulei de măsline spray de gatit
200g iaurt grecesc gros
1 lingură mare Pătrunjel
½ linguri Rivermint
½ castravete continental, ras (optional)
METODA:
Adauga carne tocată și se fierbe până când se rumeneste bine. Se amestecă sucul de lamaie si coaja de lamaie si se fierbe timp de 2 minute. Odata ce amestecul este rece, se amestecă în nuci de pin și jumătate de menta proaspata.
Incalziti cuptorul la 200 de grade Celsius și linia unor tăvi de copt cu hartie de copt.
Postați o foaie de aluat foi pe o suprafață plană. Spray cu ulei de măsline și ori în jumătate (aducerea marginile mai scurte împreună). Taie în jumătate.
Turnati 1 lingură din amestecul de carne pe fiecare bucată de foi, asigurându-vă că lăsați de frontieră 2cm pe fiecare parte. Îndoiți în părțile laterale și rola într-o formă de trabuc la plic amestec. Așezați pe tăvi pregătite. Repetati cu restul de ingrediente, apoi perie cu ou, lapte sau ulei înainte de coacere în cuptor timp de 15 minute, până devine auriu și crocant.
Se amestecă iaurt cu mentă proaspătă rămasă, castravete ras si Rivermint (dacă utilizați), adăugând sare si piper dupa gust.
Pentru a servi, puneti produse de patiserie Filo pe o farfurie cu salata si sos de iaurt.