Kanga Bangas
servit cu salata de fasole si sos de rosii picant. Rapid și ușor.
- 1 pachet Kanga Bangas
- 1 poate sau cannelloni alb Fasole *, clătită și scursă
- 1 ceapa rosie mica, fin tocat
- 1 dovlecel, fin tocat
- 2 rosii coapte romi, fin tocat
- 1/3 ceasca patrunjel proaspat tocat
- ½ lingurita piper negru cracată
- Sare redusă sos de rosii, pentru a servi
- Sos Tabasco
* Alternativ 4 amestec de fasole poate fi utilizat în această rețetă
Pansament - 2 lingurite de ulei de masline
- 1 cățel de usturoi, tocat
- 1 lingurita oregano uscat
- ¼ ceasca de cidru oțet
- Salata se poate face și refrigerate 45 de minute înainte de servire. Pentru a face dressing, combina ulei de măsline, usturoi si oregano într-o cratiță mică și se fierbe la foc mediu timp de 2 minute. Eliminați de la căldură și se amestecă în oțet.
- Combine fasole, ceapa, dovlecel, rosii si patrunjel într-un castron și se stropesc cu sos, se condimentează cu piper si se pune deoparte in frigider.
- Intr-o tigaie sau gratar placă fierbinte, ușor de suprafață spray cu carnati de ulei si se pune pe foc mediu până când sunt gătite. Adauga un strop de sos Tabasco sos de rosii la într-un castron de servire, pentru condiment.
- Serviti cu salata de fasole carnati si sos de rosii picant.