Herb & Usturoi Steaks marinate Kangaroo servit cu salata de sfecla.
Sfeclă roșie prăjită va adăuga Zing la orice masă.
Ingrediente- 4 x 200g Herb & Usturoi fripturi marinate
- Ulei
- 8 copil sau 4 sfecla mediu
- 4 rosii coapte, taiate felii
- 1 ceapa rosie, fin feliata
- 1 ceasca proaspat tocat Vasile Frunze
- O jumatate de ceasca Sage proaspat tocat Frunze
- Ulei de măsline
- Otetul balsamic
- Suc de lămâie
- Friptura sfecla de ambalaj în folie și plasarea într-un cuptor mediu pentru aproximativ o oră (test cu băț). Desface și se lasă să se răcească coaja, și felie. Aranjați feliile de sfecla rosie si rosii, alternativ pe o farfurie lung. Rochie cu frunze de ceapă, busuioc și salvie si ulei de masline burniță si otet balsamic dupa gust. Sucul de lamaie poate fi o alternativă la balsamic sau adăugat, de asemenea.
- Intr-o tigaie fierbinte gratar sau gratar, ulei de caldura si gatiti fripturi marinate la rară mediu (fripturi marinate pot fi fierte la mediu și nu se va usca).
- Serviti fripturile cu salata de sfecla rosie
Poftă bună!