ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Berbecut la protap

 

Berbecut la protap

 

 

Ingrediente - Berbecut la protap


O bucata berbecut jupuit si eviscerat
4-5 - cepe (buna si ceapa verde)
4 capatani de usturoi (bun si usturoiul verde)
1/2 kg slanina de porc afumata
piper boabe
cateva foi de dafin
sare
vin rosu cat va lasa inima
ulei de floarea soarelui








Mod de preparare - Berbecut la protap
 
 
 
Se indeasa prin carnita berbecutului usturoi si slanina, se sareaza si se lasa animalul  in bait cu piperul boabe, frunzele de dafin, ceapa ulei, ceva litri de vin rosu (de casa am avut noi),  si apa sa-l acopere. Se lasa asa peste noapte. A doua zi se umple cu ceapa , usturoi si slanina , se coase si se pune pe protap. Sta acolo pret de o ora doua , timp in care se mai unge cu ulei si condimente. Noi am avut caramida refractara si s-a facut acolo un cuptoras in care am copt apoi si ceva cartofi!
Simplu si bun!
Timp de preparare: peste 120 minute minute