souflaki (frigarui grecesti)
Ingrediente souflaki (frigarui grecesti)
Reteta de souflaki (frigarui grecesti)
Speli carnea, o tai cuburi şi o condimentezi cu sare şi piper.
Speli roşiile, ceapa şi ardeii, îi cureţi şi tai bucăţi.
Pe beţele de frigărui, pui bucăţi de carne şi de legume. Apoi le stropeşti cu ulei de măsline şi pui frigăruile pe grătar la copt.
Cureţi cartofii şi îi tai pentru a putea fi prăjiţi.
Tai kaiserul felii şi îl căleşti în ulei.
Din iaurtul potrivit ca şi consistenţă, castraveţi şi mărar, faci un dressing (sos) şi condimentezi cu sare şi cu piper. Pe un platou, aşezi frigăruile, cartofii şi bucăţile de kaiser. Serveşti alături sosul Tzatzichi.
Speli roşiile, ceapa şi ardeii, îi cureţi şi tai bucăţi.
Pe beţele de frigărui, pui bucăţi de carne şi de legume. Apoi le stropeşti cu ulei de măsline şi pui frigăruile pe grătar la copt.
Cureţi cartofii şi îi tai pentru a putea fi prăjiţi.
Tai kaiserul felii şi îl căleşti în ulei.
Din iaurtul potrivit ca şi consistenţă, castraveţi şi mărar, faci un dressing (sos) şi condimentezi cu sare şi cu piper. Pe un platou, aşezi frigăruile, cartofii şi bucăţile de kaiser. Serveşti alături sosul Tzatzichi.