Rosii umplute cu ficatei
Descriere Rosii umplute cu ficatei
Rosii umplute cu pasta de ficat cu ceapa, la cuptor.
Ingrediente
Mod de Preparare Rosii umplute cu ficatei
- ficatul se prajeste, apoi se trece prin masina de tocat, impreuna cu felia de paine;
- ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste in acelasi ulei, apoi se pune in pasta de ficat;
- se adauga si ouale, faina, sare si piper dupa gust, dupa care se lasa compozitia deoparte;
- rosiile se spala, se scobesc, apoi se presara sare si se lasa se scurga;
- miezul ramas se fierbe pe foc mic, cu putin ulei si o lingurita de zahar;
- rosiile se umplu cu amestecul de ficat, se aseaza intr-o tava, se toarna peste ele sosul de rosii si se dau la cuptor pentru 30 de minute;
- dupa ce se scot, se presara cu patrunjel taiat fin.
Mod de servire
Se servesc calde