ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Ciorba de aripioare

 
 

Ciorba de aripioare

 
 
 
 

Descriere Ciorba de aripioare

Ciorba de aripioare de pui si zarzavat, acrita cu bors sau zeama de varza si apoi indulcita cu smantana.

Ingrediente

    Ciorba de aripioare
  • 1 kg de aripioare de pui;
  • 3 ardei grasi verzi;
  • 3 ardei rosii;
  • 6 morcovi mijlocii;
  • 3 cepe mari;
  • 1/2 l de bors sau moare de varza;
  • 500 g de smantana;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ciorba de aripioare

  • ardeii, ceapa si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt, iar morcovii se curata si se dau pe razatoare;
  • carnea si legumele se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei, pentru 10 minute, apoi se rastoarna intr-o oala cu 5 l de apa si se adauga putina sare;
  • cand carnea este fiarta bine, se adauga piper si se acreste ciorba cu borsul sau cu zeama de varza;
  • se pune si smantana, apoi se ia oala de pe foc.