Regimul lui Carmen Bruma
Luni
Mic dejun: Fulgi de ovăz, seminţe de in, un pumn de stafide, un iaurt şi o cafea îndulcită cu miere.Prânz: Carne de curcan cu salată de roşii şi castraveţi.
Cină: O supă de legume fără carne cu o felie de pâine integrală.
Marţi
Mic dejun: Două pere, patru caise confiate şi o felie de pepene galben, plus o cafea cu miere.Prânz: Paste integrale de grâu, cu ulei de măsline, busuioc şi roşii proaspete.
Cină: Piept de pui cu salată de varză albă sau verde ori salată de spanac.
Miercuri
Mic dejun: Germeni de grâu, boabe de quinoa, seminţe de in, stafide şi un iaurt cu 1% grăsime.Prânz: Somon la grătar cu broccoli.
Cină: Salată bulgărească.
Joi
Mic dejun: 400 g de cireşe, cafea cu miere.Prânz: Muşchi de vită la grătar cu legume.
Cină: Supă de varză sau de lobodă, cu două felii de pâine integrală.
Vineri
Mic dejun: Iaurt (1% grăsime) cu fulgi de secară şi cafea cu miere.Prânz: Muşchi de porc cu salată verde.
Cină: Pangasius la cuptor cu fasole verde.
Sâmbătă
Mic dejun: Omletă din două albuşuri şi un gălbenuş, pâine integrală.Prânz: O salată din toate legumele posibile, mai puţin cartofi, alături de o foccacia integrală (foccacia e o pâinică tradiţională italiană, pe care o poţi prepara acasă sau cumpăra de la brutărie).
Cină: Ton la grătar cu broccoli.
Duminică
Până la ora 15.00, ai voie să îţi faci poftele, aşa că dimineaţa şi la prânz poţi mânca orice.Seara: O salată de pui.