papricas unguresc de miel
Ingrediente papricas unguresc de miel
Reteta de papricas unguresc de miel
Zarzavatul se curăţă şi se spală. Carnea se spală, se porţionează şi se sărează. Ceapa se toacă mărunt, iar cartofii se taie sferturi sau jumătăţi, în funcţie de mărime, şi se spală din nou. Usturoiul şi pătrunjelul verde se taie mărunt. Pasta de tomate se diluează cu 100 ml de apă.
Modul de preparare
Bucăţile de carne se înăbuşă în 50 ml de ulei cu 50 ml de apă. Ceapa se înăbuşă în 100 ml de ulei şi 100 ml de apă. Se adaugă bucăţile de carne, cartofii şi circa 1,5 I de apă fiartă, continuând fierberea circa 30 de minute. Se adaugă usturoiul, sare, piper, cimbru, boia de ardei şi pastă de tomate şi se fierb încă 15 minute.
Servirea
Papricas unguresc se serveşte cald, cu pătrunjel verde deasupra.