Strut mediteraneean cu rosii stafidite si ardei gras
Ingrediente:
3 ardei grasi - rosu, galben si verde
4 linguri de ulei
2 linguri de piuree de rosii stafidite
1 catel de usturoi
Boia de ardei iute
Sare
Preparare:
Se feliaza steakul de strut, dupa care se taie pai. Se curata ardeiul de seminte si se taie felii subtiri asemeni carnii. Intr-un castron mare amestecati uleiul, piureul de rosii, usturoiul, boiaua de ardei iute si sarea.
Se adauga feliile de ardei si carnea si amestecati pana prind un strat. Incalziti o tigaie de teflon si prajiti jumatate din amestec timp de 3-4 min, amestecand repede pana se inmoaie ardeiul.
In acest moment carnea de strut ar trebui sa fie deja prajita.
Repetati prajirea si cu cealalta jumatate de amestec.
Se adauga feliile de ardei si carnea si amestecati pana prind un strat. Incalziti o tigaie de teflon si prajiti jumatate din amestec timp de 3-4 min, amestecand repede pana se inmoaie ardeiul.
In acest moment carnea de strut ar trebui sa fie deja prajita.
Repetati prajirea si cu cealalta jumatate de amestec.
Mentiuni:
Se poate servi cu garnitura de orez, cartofi natur sau sandwich in pita.Timp Preparare: 30 '
Complexitate: redusa