Salata cu ghebe si carne de rata
Timp de preparare:
15 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
o salata verde
200 grame de carne de rata
10 ghebe
tarhon proaspat
nucsoara
4 rosii
un ardei capia copt
zeama de lamaie
knorr dressing grecesc
Mod de preparare:
Salata verde se rupe fasii.
Carnea de rata se taie fasii si se prajeste in ulei incins.
Ghebele se fierb in apa cu sare si cand sunt gata se taie feliute.
Tarhonul se toaca marunt.
Rosiile se taie feliute.
Ardeiul capia se taie fasii.
Se pun toate intr-o salatiera, se adauga nucsoara, zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc
Carnea de rata se taie fasii si se prajeste in ulei incins.
Ghebele se fierb in apa cu sare si cand sunt gata se taie feliute.
Tarhonul se toaca marunt.
Rosiile se taie feliute.
Ardeiul capia se taie fasii.
Se pun toate intr-o salatiera, se adauga nucsoara, zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc