Pastrav prajit cu cartofi si morcovi fierti
Timp de preparare:
40 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
1 kg pastrav
1/2 kg cartofi
4 morcovi
1 lamaie
1 legatura patrunjel,
sare.
Pt prajit:
faina
ulei
Mod de preparare:
Se curata si se spala pestele, se sareaza, dupa care se da prin faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate pe un servetel absorbant, se aseaza pe un platou.
Cartofii si morcovii se curata, se taie cubulete sau rondele si se fierb in apa cu sare, dupa care se scurg si se aseaza langa peste.
Se toaca marunt patrunjelul, lamaia se taie felii subtiri si se orneaza platoul.
Cartofii si morcovii se curata, se taie cubulete sau rondele si se fierb in apa cu sare, dupa care se scurg si se aseaza langa peste.
Se toaca marunt patrunjelul, lamaia se taie felii subtiri si se orneaza platoul.