ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Pastrav cu anchois si lamaie





Pastrav cu anchois si lamaie












Timp de preparare:
1 ora si 10 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
3 pastravi proaspeti
1 lamaie
6 anchois din conserva
1 rosie
coaja de portocala
1 capatana de usturoi zdrobita
sare,piper,cimbru praf,boia dulce,rozmarin praf
mustar bobite
ulei de masline
sos pesto, 1 pahar vin alb


Mod de preparare:

Se eviscereaza pastravii,se lasa o noapte in frigider fezandati cu sare,piper,cimbru,rozmarin si boia.A 2-a zi se aseaza pestii in tava unsa cu ulei de masline;se umplu pestii cu cate 2 anchois ,2 catei de usturoi zdrobiti cu latul cutitului si necuratati si 2 felii de lamaie;se toarna vinul,se decoreaza fiecare peste cu felii de lamaie,coaja de portocala,si sos de lamaie(zeama de lamaie,ulei de masline,sos pesto-1 lingurita,miere de albine-1 lingurita,1 lingurita mustar bobite).Se introduce tava pentru 40 minute la 180 grade.I-am servit alaturi de mamaliga si restul de sos de lamaie.