BLUE CER Ostrich FILLET
cu SALSA VERDE
Folosiţi un fier fierbinte tigaie pentru nivelurile de căldură adecvate. Se încălzeşte tigaia la cald. Adauga putin ulei de masline sau unt. (şi, probabil, unele boabe de piper verde - vezi reteta de mai jos). Gatiti pentru 2 minute pe acea parte. Transforma, se acoperă, şi opriţi căldura, friptura va continua sa gatiti pentru inca 4-5 minute.
Salsa Verde - un sos picant verde, aşa cum sugerează şi numele. Gust proaspat pe bază de plante într-o emulsie de ulei de măsline.
Italian plat-frunze de patrunjel face de bază, orice plante medicinale pot fi folosite de-a lungul.
1 cana de frunze de patrunjel frunze italiene, slab ambalate
1 lingura. frunze proaspete de oregano
T 1. frunze proaspete de rozmarin
1 lingura. cimbru proaspat de lamaie frunze
6 anşoa, scurse
2 catei de usturoi mare, distrus
3 ardei mari umplute masline verzi
4 cepe verzi, tăiate în 1/2 "piese
1 lingura. oţet de vin roşu
1 lingura. suc de lămâie proaspăt
1 lingura. capere, scurse
Piper negru, proaspat macinat
1/3 cana extra-virgin ulei de masline
Puneţi toate ingredientele, cu excepţia uleiului, într-un procesor de alimente şi puls uniform până la tocat. Cu motor de funcţionare, se adaugă ulei de măsline pentru a emulsiona sosul. Serviti cu file.