ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Pasta de oua cu peste si cartofi





Pasta de oua cu peste si cartofi











Timp de preparare:
40 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
5 oua
2 conserve de peste in ulei (de 125 g)
4-5 cartofi noi mai micuti
1-2 morcovi
1 ceapa
1 lingurita mustar
2 linguri otet (balsamic)
1 lamaie
20 ml ulei de masline
1-2 bucati arpagic (ceapa verde)
cateva fire de marar, patrunjel, spanac, loboda pentru decor
sare, piper


Mod de preparare:
Se spala si se fierb cartofii in coaja 20 minute. Ouale se fierb tari, cam 5 minute. Dupa ce au fiert cartofii si ouale, curatati coaja.
In uleiul de masline (pastrati putin pentru decor) caliti ceapa taiata fideluta si morcovii rasi pe razatoarea mai mare.
Intr-un blender puneti ouale taiate bucati mai mari, pestele dintr-o conserva fara uleiul din ea, mustarul, ceapa si morcovul calite si cartofii zdrobiti. Adaugati sare, piper, otetul si zeama de la jumatate de lamaie. Mixati amestecul 10-15 secunde.
Se consuma ca atare ca aperitiv impreuna cu pestisorii din a doua conserva, sau la tartine, sandwitch-uri. Pentru aspect, puteti sa puneti pasta intr-o pompa de spritat cu care faceti diferite modele pe farfurii colorate decorate cu felii de lamaie, nuferi din felii de arpagic pe foi de spanac si o barza din staniol pe o farfurie bleu, felii de rosii, castraveti, stropiti cu ulei de masline, etc.
Pofta buna.