ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Mancare de mazare galbena uscata cu carne de porc





Mancare de mazare galbena uscata cu carne de porc













Timp de preparare:
1 ora (complexitate medie)

Ingrediente:
600 g carne de porc
500 g mazare galbena uscata
1 ceapa
1 lingura de pasta de ardei
250 g suc de rosii
marar
usturoi taiat feliute cat doreste fiecare
2 lingurite de Secretul gustului cu verdeata
sare
piper


Mod de preparare:
Se spala mazarea bine, bine ca sa se desprinda cojile de pe boabe. Cand nu se mai desprind coji, se pune apa calduta si se lasa la muiat pana dimineata. Se curata ceapa si se toaca marunt. Carnea se spala si se taie bucatele. Se pune ceapa la prajit pana se face aurie. Se pune carnea la prajit peste ceapa si se lasa pana se rumeneste bine. Se toarna apa peste ele si mazarea spalata bine. Se lasa sa fiarba bine, se pune lingura de pasta de ardei, usturoiul taiat felii, sucul de rosii si cele 2 lingurite de Secretul gustului. Se lasa sa fiarba 10 minute, dupa care se pune piperul, sarea si mararul.