gogosi pufoase

1 ora (complexitate redusa)
Ingrediente:
500 g faina
25 g drojdie
150 ml lapte cald
70 g zahar
2 oua
30 ml ulei un praf de sara
vanilie(1 pliculet)
coaja rasa de la o lamaie
Mod de preparare:
Jumatate din cantitatea de lapte se amesteca cu drojdia iar jumatate cu zaharul,zaharul vanilat,ouale,,uleiul si coaja de lamaie.Acestea din urma se pun pe foc si se incalzesc putin amestecand cu telul.Se amesteca apoi cu drojdia
Se adauga treptat faina,se framanta bine,cu putin ulei caldut
Se lasa la dospit 40 de minute.Se imparte coca in 2,apoi treceti la facut gogoselele in forma pe care o doriti,secoc in ulei incins.
Sunt gustoase si pufoase .
Pofta buna!
Se adauga treptat faina,se framanta bine,cu putin ulei caldut
Se lasa la dospit 40 de minute.Se imparte coca in 2,apoi treceti la facut gogoselele in forma pe care o doriti,secoc in ulei incins.
Sunt gustoase si pufoase .
Pofta buna!