ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

"curcan umplut cu mere coapte"








Ingrediente

- Pentru 4-6 persoane:
Piept de 1/2 din Turcia de la 1 kg
100 gr. slănină
100 gr. Șuncă
4-6 mere (soiuri diferite)
1 pahar de coniac
1 pahar de vin alb
1 cană de supă
rafinat amidon de porumb
apă
ulei de măsline
sare
piper negru
1 crenguta de cimbru
pătrunjel


mod de preparare







Taie slanina si sunca in fasii, ceea ce le face du-te-One la unu-la mechador și să intre în piept. Ata de sân, sare si piper si dórala în placa de plăcintă cu un pic de ulei. Atunci când se iau de culoare, umed cu coniac, vin și bulion (carne de pasăre, legume,). Pune pieptul de pui intr-o sursa potrivita pentru cuptor, se toarnă sosul și se adaugă cimbru. Coaceți la 200 ° C timp de 15 minute, flip peste si se coace din nou la 190 ° C timp de 15-20 minute. Scoateți capacul de curcan gătit și tăiat în opt felii. Strecurati sosul și se încălzește într-o tigaie. Liga cu două linguri de făină de porumb rafinat diluat in apa rece si se presara cu patrunjel tocat un pic. Să reducă la foc mare.

Taie merele (diferite soiuri) în patru felii groase și montați din nou? Mere? Alternativ felii de culori diferite (pentru a da un original și colorat). Filetate fiecare măr pe un băț băț, le-a pus într-un vas adecvat pentru cuptor (le puteți picta cu un pic de ulei pentru a le face strălucească) și friptură la 190 ° C timp de 15-20 de minute (împreună cu curcan umplut este gătit și bine o dată).

Serviti curcan pe un platou, SALSEA de mai sus (se poate include cu restul într-o barcă sos) și însoțite de mere multicolore. Se decoreaza cu o crenguta de patrunjel



 Afişează profilul

va doresc pofta buna