O varietate de fructe de mare delicioase paella este paella homar. Cu adevărat o încântare, cu o rețetă pentru 6 persoane foarte ușor să se pregătească și care ia surprins pe a ta.
Ingrediente:
Pompa de 600 gr orez (orez bob rotund grăsime)
150 gr de calmar
3 homari
1 lingurita boia de ardei
1 rosii zdrobite
1 cană de ulei de măsline extra virgin
2 lingurite de colorare a produselor alimentare galben
Șofran filamente
4 catei de usturoi
De două ori pește supa de orez
Pătrunjel
Sare
mod de Pregătire
Dezvoltarea de paella homar este foarte similar cu paella fructe de mare, dar cu diferența că utilizează ingrediente mai putine, și consolidează gustul paella homar.
Începeți separarea homarii in jumatate cruce, și se adaugă la tigaie cu ulei de măsline și fierbinte. Homari Sofreiremos până la auriu (roșu) și, în acest moment, vom pregăti paella în același mod în care paella fructe de mare, dar indiferent de ingrediente care nu sunt caracteristice paella homar:
Apoi se adaugă tăiat calmar in bucati foarte mici la maro si apoi se adauga rosii si usturoi (tocat fin). Prăji pentru aproximativ 3 minute.
Adăugați boia de ardei, se amestecă pentru a se amestecă și se adaugă imediat orezul, amestecand pentru a merge până la rumenire, aproximativ 3 minute.
Apoi se adaugă stocului de pește fierbinte, filamente de sofran care încorporează și colorant alimentar. Fix de sare și lăsați căldură până când se ajunge la fierbere, lăsându-l pe timp de aproximativ 15 minute.
Atunci când pan începe să curgă din stoc, vom merge în jos pentru a foc mediu și se lasă-l pe până când pan este corect uscată și orez vrac.
Acesta va fi gata când vom observa o adiere de orez prajite, care este fundalul începe să paine prajita. Apagaremos focul și lăsați restul paella pentru aproximativ 15 de minute cu ziarul pe partea de sus, care acoperă paella.
Poate prezenta cu o crenguta de pătrunjel în centru.
Paella homar este perfect dacă este însoțită de maioneza cu usturoi.

va doresc pofta buna