Mod de preparare
Spalati pieptul de curcan, dezosat si curatat de piele, apoi scurgeti-l bine ajutandu-va de un prosop de hartie. Taiati pieptul in felii groase de circa 1 cm si presarati feliile obtinute cu sare si piper. Puneti carnea de curcan la prajit intr-o tigaie antiaderenta in care ati topit in prealabil untul, intorcandu-le pe ambele parti pana ce capata o culoare aurie, apoi pastrati carnea la cald.Taiati 2 portocale in felii fara a le curata de coaja, iar in grasimea ramasa in tigaie prajiti-le putin. Scoateti feliile de portocale pe o farfurie si pastrati-le si pe acestea la cald. Celelalte 2 portocale, curatati-le de coaja si seminte si taiati-le in cuburi.
Puneti in tigaia folosita anterior, carnea, cuburile de portocala si lasati totul sa fiarba la foc dulce timp de 6-7 minute, apoi mariti flacara aragazului si turnati vermouth-ul. Ajustati de sare si piper si mai lasati pe foc inca 2-3 minute.
Serviti pieptul de curcan cu portocala, stropit cu sosul ramas in tigaie.