ingrediente
Mod de preparare
1. Puneti carnea intr-un bol si adaugati sosul de soia, sherry-ul, usturoiul, ghimbirul si faina de grau. Amestecati bine si lasati compozitia sa marineze timp de 15 minute.
2. Incalziti o tigaie la temperatura ridicata. Adaugati uleiul. Adaugati apoi ceapa si prajiti pana ce aceasta se inmoaie.
3. Adaugati carnea si prajiti prin agitare timp de 2-3 minute. Garnisiti cu rozmarin tocat proaspat si asezonati dupa gust. Serviti cu paste sau piure si legume.
va doresc pofta buna
2. Incalziti o tigaie la temperatura ridicata. Adaugati uleiul. Adaugati apoi ceapa si prajiti pana ce aceasta se inmoaie.
3. Adaugati carnea si prajiti prin agitare timp de 2-3 minute. Garnisiti cu rozmarin tocat proaspat si asezonati dupa gust. Serviti cu paste sau piure si legume.
va doresc pofta buna