ingrediente
800 g file de pește
150 g ciuperci
1 lingura unt
ulei pentru prăjit
sare
piper
200 ml smântână
150 g cașcaval ras
2 căţei usturoi
boia
praf de ardei iute
mod de pregatire
1. Se curăţă ciupercile și se taie felii. Se călesc într-o lingură de unt topit.
2. Se spală și se porţionează peș-tele. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește în ulei pe ambele părţi. Se pun bucăţile de pește într-un vas termorezistent.
3. Se amestecă smântâna cu cașcavalul ras, usturoiul zdrobit, boia, praful de ardei iute și sare. Se adaugă ciupercile călite.
4. Amestecul se toarnă peste pește. Se dă vasul la cuptorul preîncălzit și se lasă 15 minute.
![Afişează profilul](https://lh4.googleusercontent.com/-KjBPQq3BF7k/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAGM/Ei_95_QlpCo/s48-c-k/photo.jpg)
va doresc pofta buna