ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

5 siteuri pe care trebuie să le foloseşti atunci când verifici o nişă

5 siteuri pe care trebuie să le foloseşti atunci când verifici o nişă

 

 

 

Unul dintre primii paşi pe care trebuie să îi faci atunci când începi un blog este, desigur, să găseşti o nişă care să îţi aducă bani. Când spun bani, mă refer la sume de minim 500 de dolari pe lună pe blog, altfel nu merită efortul.
Idei de nişe sunt multe. De la cum să îți dresezi câinele la televiziune prin Internet şi sondaje plătite.
Din păcate, nu toate nişele sunt la fel de profitabile. Spre exemplu, multă lume caută citate pe Internet.
Cui nu-i plac citatele? Vei vedea că sunt foarte multe căutări pentru cuvintele cheie legate de acestea.
Însă NIMENI nu va plăti pentru ele. Citatele sunt un lucru atât de banal încât sute (poate chiar mii) de site-uri specializate le oferă gratis.
Fă un produs despre şi cu citate şi o vei da în mod sigur în bară…
Sau citeşte în continuare, pentru că te voi învăţa cum anume poți fi 100% sigur dacă o nişă se monetizează sau nu.
Site-urile pe care trebuie să le folosești când cauți o nișă
Vreau să fii foarte atent la cele ce urmează pentru că s-ar putea să te scutească de luni de zile sau chiar ani de frustrări. Căutatea unei nișe trebuie făcută fără să te grăbești. Chiar dacă durează o lună de zile, alocă acea lună pentru a vedea dacă are sens să intri în ea sau nu, dacă ai timpul necesar și dacă ai resurse.
Repet: întoarce pe față și pe dos orice nișă înainte să intri în ea.
Presupunem că ai deja o idee de nișă, da? Dar vrei să fii sigur că e una bună. Deschide în ordine site-urile de mai jos și vezi dacă presimțirea îți este confirmată:
1. Google AdWords KeyWord Tool
Acesta este instrumentul de bază pentru găsirea nișelor. Îți arată, pentru orice cuvânt cheie, câte căutări sunt (la nivel local sau global) plus multe alte informații.
Dar nu ne oprim aici. Continuăm cu:
2. Google Insights for Search
O altă unealtă Google care îți arată grafic cum evoluează numărul de căutări în timp.
Te mai poți uita și pe Google Trends pentru a vedea informații similare.
3. http://www.cbengine.com
CBEngine este un site construit “peste ClickBank”, ce îți arată statistici detaliate despre produsele care sunt in MarketPlace. Căutând produse legat de nișa ta, îți faci o idee dacă lumea este dispusă să ofere bani în schimbul lor.
Cu cât sunt mai multe, cu atât nișa se monetizează mai bine.
4. Google.com
Trebuia să îl pun primul pentru că acesta îți va oferi cel mai mare volum de informații legate de nișa în care vrei să fii atotputernic. Pe lângă că îți arată numărul aproximativ de rezultate pentru cuvintele cheie introduse de tine, ai ocazia să analizezi cu câteva clickuri site-urile existente deja.
Îți recomand să nu te uiți doar la primele. Treci de prima pagină de rezultate pentru că nu știi niciodată ce site găsești care nu e (încă) mare dar va fi.
Pe lângă cuvântul cheie îți recomand să adaugi în căutare și cuvântul forum. Astfel vei intra pe forumurile de profil, în care lumea conversează despre subiectul în cauză și vei afla informații extrem de valoroase.
5. Facebook.com și Twitter.com
Ce îți spune Google e important. Ce site-uri sunt care cred că știu ce vrea clientul e și mai important. Dar ce vorbește lumea e critic. Caută pe Facebook și Twitter tot ce poți despre nișa în care vrei să intri.
Axează-te în special pe problemele pe care le are omul de rând, pentru că, în momentul în care le rezolvi, printr-un produs, vei putea face profit. Dacă le rezolvi gratis (prin articole pe blog), îți vei câștiga rapid statutul de expert în domeniu, iar lansarea de produse ulterioare o să fie joacă de copil.




























le puteti gasi si pe website
 http://www.banidinbloguri.com