ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Coltunasi cu carne



Coltunasi cu carne


 
Coltunasi cu carne 



Pentru aluat iti trebuie:
  • 750 g faina integrala
  • 2 oua
  • 250 ml apa rece
  • 1 praf de sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 500 g carne de pui
  • 1 ou
  • 2 cepe
  • sare
  • 1 l supa de pasare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Din faina, oua,  un praf de sare si apa rece framanti un aluat elastic timp de 15 minute, apoi il lasi sa se odihneasca.
  2. Amesteci carnea tocata cu ceapa taiata marunt, oul si potrivesti gustul de sare si piper.
  3. Intinzi o foaie subtire din aluat si tai cu paharul rondele de 7 cm diametru.
  4. Pui pe fiecare rondea cate o lingurita de carne, apoi impaturesti.
  5. Lipesti bine marginile, ca sa nu se desfaca la fiert.
  6. Pui supa la fiert si cand da in clocot adaugi coltunasii si ii lasi pana se ridica la suprafata, aproximativ 15 minute.
  7. Ii scoti pe o farfurie, ii stropesti cu unt si ii presari cu verdeata.
  8. Pofta buna!