Castraveti murati bulgaresti
Ingrediente:
3 kg castraveti,
1 l otet,
4 l apa,
1 ceapa,
piper, boabe de mustar,
5 linguri sare.
1 l otet,
4 l apa,
1 ceapa,
piper, boabe de mustar,
5 linguri sare.
Preparare:
Se amesteca otetul, apa, si sarea si se adauga o ceapa taiata lamele subtiri, piper si boabe de mustar. Amestecul se pune in borcane si se adauga castravetii. Pentru a nu se inmuia castravetii este bine ca acestea sa fie inchise ermetic. Borcanele se pun ca fiarba in bain marin cam 2 minute. Aveti nevoie pentru asta de o cratita mai mare pentru a nu pune fiecare borcan pe rand.
La sfarsit acoperiti borcanele si le lasati pana a 2-a zi.
Timp Preparare: nementionat La sfarsit acoperiti borcanele si le lasati pana a 2-a zi.
Complexitate: redusa