ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Zacusca din vinete si gogosari







 

Zacusca din vinete si gogosari




 






http://organik.ro/account/activereferal-20e97c81dc8d0e794d048881b03c4417

Ingrediente:
3-4 kg. vinete
2 kg. gogosari
½ -1 kg. ceapa
3 kg. rosii
citeva foi de dafin
1/2 lingurita de piper macinat
750 ml de ulei
sare 











Mod de preparare:
Se coc vinetele, se lasa sa se scurga, se spala si se toaca obisnuit, ca pentru salata. Se coc gogosarii, se curata si se taie in cuburi mici. Se trec rosiile prin separatorul de seminte, se lasa sucul sa se decanteze si se foloseste numai pulpa. Se caleste ceapa tocata in ulei. Cind totul este pregatit, in cratita cu ceapa calita, se pune pireul de rosii, vinetele, gogosarii, amestecind usor ca zacusca sa nu se prinda de vas. Cind zacusca a scazut bine, legumele s-au "topit", se potriveste de sare, se pune preparatul in borcane si se tine in cuptorul incalzit in prealabil sau se fierbe pe baia de aburi 30 de minute.