Pastrav cu ceapa si mamaliga
Timp de preparare:
45 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
5 pastravi (recomand proaspeti)
4 5 cepe
faina de malai
faina de grau (alba)
5 6 catei de usturoi
sare ,piper,chili,un cub knor,boia dulce
Mod de preparare:
Pastravii se curata se spala si se usuca cu un prosop.Faina de malai se amesteca cu faina alba(la 3 parti de malai o parte de faina alba).In faina se adauga sare ,piper,chili.Dam pestele prin faina si-l prajim in ulei incins,trebuie sa iasa mai crocant.
Ceapa o taiem pestisori si o prajim im ulei.Cand a capatat o culoare sticloasa turnam o jumatate de cana de apa,punem cubul knor si o lasam sa fiarba.Dupa ce sa evaporat apa o mai prajim 1 2 min cu usturoiul taiat marunt.O lasam sa se odihneasca sub capac c-am 25 min.Merge grozav cu o crema de usturoi mai aromata.Pofta buna!!
Ceapa o taiem pestisori si o prajim im ulei.Cand a capatat o culoare sticloasa turnam o jumatate de cana de apa,punem cubul knor si o lasam sa fiarba.Dupa ce sa evaporat apa o mai prajim 1 2 min cu usturoiul taiat marunt.O lasam sa se odihneasca sub capac c-am 25 min.Merge grozav cu o crema de usturoi mai aromata.Pofta buna!!