ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Miel arabesc cu orez si iaurt




Miel arabesc cu orez si iaurt










Timp de preparare:
40 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
500 kg orez
300 kg iaurt
de preferat de oaie
carne de miel ce ne-a ramas in frigider de la paste
pulpa
coasta
etc
200 gr muguri de pin
sare
curry dupa gust.


Mod de preparare:
Se fierbe carmea de miel in apa multa deoarece vom pastra supa.Carnea se firbe pana se dezoseaza cu usurinta.In supa ramasa se adauga iaurtul si se omogenizeaza bine.Separat se fierbe orezul , de preferat in aburi , daca nu , merge si clasic , se scurge bine de apa si se adauga mugurii de pin dupa care se scoate pe un platou .Mirodeniile se adauga atat in apa in care fierbe orezul cat si in cea care fierbe carnea .Se orneaza cu carne platoul de orez. Se serveste in boluri peste care se adauga amestecul de supa cu iaurt . Ca garnitura se poate folosi pasta de ardei iute , cate o ligurita pusa pe o pelicula de ulei de masline in farfurioare mici , ca de la setul de cafea.Atentie pentru gurmanzi , trebuie sa stiti cand sa va opriti ! Pofta mare !