ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Piept de porc la gratar cu cartofi natur







Piept de porc la gratar cu cartofi natur









Timp de preparare:
40 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
600 g piept de porc feliat
400 g cartofi
1 capatana de usturoi
cateva fire patrunjel verde
1 ardei peperoni nu prea iute
2 linguri ulei
2 lingurite ulei de masline
1 lingurita zahar
sare, piper, paprika, cimbru
condimente pentru friptura


Mod de preparare:
Se condimenteaza feliile de piept de porc cu piper, paprika, cimbru, condimente pentru friptura si se ung cu uleiul de masline. Dupa ce stau 10 minute se pun pe gratar, cate 10-15 minute pe fiecare parte. (vezi video)
Intre timp puneti 1 litru de apa cu zahar si putina sare la fiert. Curatati cartofii, taiati-i cubulete si puneti-i in apa cu cele 2 linguri de ulei si lasati sa fiarba la foc mic 20 minute.
Asezati pe un platou cartofii, feliile de carne, decorati cu feliute de ardei si usturoi, frunzulite de patrunjel verde. Separat preparati un mujdei de usturoi cu care stropiti carnea.
Pofta buna.